Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan

Song Details:- Presenting you “Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan” written by Ndarboy Genk. The name of this song is Mendung Tanpo Udan sung by Ndarboy Genk.

Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (perjalanan)

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (belonjo dasteran)

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (medot balikan)

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (dalan)

Music Video

This is the end of Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan.

Contact Us in case of any query or suggestion.

Leave a Comment